Caută
Close this search box.

O legendă a ciclismului, Jan Ullrich, a bătut o prostituată și fost arestat

Fostul mare ciclist, Jan Ullrich (44 de ani), a dispărut de circa trei săptămâni şi apropiaţii nu reuşesc să afle unde a plecat, anunţă L’Equipe.

În urmă cu câteva spătămâni, fostul sportiv a fost cercetat de poliţie în două rânduri. Prima dată a intrat pe proprietatea vecinului său, actorul Til Schweiger, în Mallorca, provocând o bătaie, din cauza faptului că era deranjat zgomotului creat de acesta şi de invitaţii lui, care celebrau lansarea unui film. La câteva zile distanţă, Ullrich a fost arestat pentru că a bătut o prostituată, după ce îşi petrecuse noaptea cu ea la un hotel de lux. Presupusa victimă a declarat că a fost lovită de sportiv, acesta afându-se sub influenţa drogurilor şi a alcoolului.

Seria de incidente provocate de Ulrich a început în anul 2014, când, aflat la volanul maşinii sale, a intrat într-un alt autoturism şi a rănit două persoane. Atunci a primit 21 de luni de închisoare cu suspendare şi o amendă de 10.000 de franci pentru conducerea în stare de ebrietate. Din anul 2016, Ullrich locuieşte în Mallorca.

Reputaţia lui Jan Ullrich a fost pătată după ce acesta a fost implicat în afacerea de dopaj organizat denumită Puerto. În anul 2013, neamţul a mărturisit că s-a dopat.

Fostul ciclist a ajuns însă în pragul depresiei în momentul în care a fost părăsit de soţia lui, Sara Steinhauser, lângă care a stat 13 ani: „Ullrich devenise un om de familie, dar după ce soţia l-a părăsit a început să ia metamfetamină. A început să bea de la 6 dimineaţă şi nu se oprea până seara târziu. De asemenea, mi-a spus că ia cocaină”, a dezvăluit Til Schweiger, în Bild.

În cariera sa, Jan Ullrich a câştigat Turul Franţei (1997), Turul Spaniei (1999) şi a fost medaliat cu aur şi argint la Jocurile Olimpice de la Sydney (2000).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri