Caută
Close this search box.

Rareș Bogdan: ”Mi-a părut rău că nu am scăpat geanta în capul lui Hunor!”

Pornind de la știrea că UDMR a lansat un portal de prezentare a Transilvaniei în limba engleză în care se vorbește despre tensiunile dintre minoritățile etnice și români, Unirea de la 1918 fiind considerată „o cutremurătoare experiență”, jurnalistul Rareș Bogdan a prezentat, în emisiunea „Jocuri de putere”, de la Realitatea TV, o întâmplare în care a fost implicat împreună cu Kelemen Hunor, pe un avion cu ruta Cluj-București.

„Pentru maghiarii transilvăneni UDMR e un fel de PSD. Deci cam ce reprezintă PSD pentru români la ora actuală reprezintă liderii UDMR, în frunte cu Kelemen Hunor, pentru maghiari. Foarte puțini dintre maghiarii din Transilvania se mai simt reprezentați de această formațiune.  Mă tot întreb ce poartă Kelemen Hunor în gentuța aia? O tot poartă cu el pe umăr în toate filmările. Sunt foarte curios ce poartă în gentuță.

La un  moment dat eram în avionul de Cluj și Hunor era aplecat și stătea cu capul înspre podeaua avionului să nu fie văzut. Avea o pălărie pe cap.

Eu aveam o sacoșă cu cărți. Îmi aduceam o sacoșă cu cărți de la Cluj la București. Și punând geanta cu cărți la un moment dat, cum era și foarte grea, n-am găsit loc decât deasupra domnului Hunor. Era cât pe aici să cadă geanta mea foarte grea plină cu cărți, printre care și Istoria Transilvaniei în trei volume, în capul domnului Hunor.

Mi-am cerut imediat scuze, omul a ridicat capul, iar imediat când l-am văzut recunosc că mi-a părut rău că n-am scăpat geanta și am și zis asta – în glumă, sigur, sper că înțelegeți spiritul de glumă -. Culmea e că tot avionul a aplaudat. Nimeni nu a zis: ce glumă e asta?!

Sigur, e o glumă nevinovată. Dar cred că Istoria Transilvaniei merita să i-o scap în cap pentru că poate băga la cap și înțelegea ce-i cu Transilvania”, a spus Rareș Bogdan la începutul emisiunii, la postul Realitatea TV.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri