Vineri dimineata, are loc o ședință de ultimă oră între cei doi lideri ai coaliției PSD-ALDE, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu. Surse citate de Hotnews susțin că, în ședința de Guvern de luni, va fi introdusă Ordonanța de Urgență pe Legile justiției.

Întâlnirea are loc în contextul în care Curtea Constituțională urmează să se pronunțe vineri pe sesizările privind Codurile Penale.

La ședință, au participat Teodor Meleșcanu. ministru de Externe, și Victor Negrescu, ministrul pentru Afaceri Externe.

Potrivit România TV, întâlnirea are loc în contextul în care pe agenda publică se află mai multe acte normative foarte importante care urmează a fi aprobate: legea privind statutul magistraţilor, modificări ale legilor justiţiei  printr-o ordonanţă de Guvern care să cuprindă recomandările Comisiei de la Veneţia.

Săptămâna trecută liderii Coaliției au avut o serie de intâlniri pe tema legilor Justiției, dar au discutat și despre legea off shore și Fondul Suveran de Investiții. Dragnea s-a arătat deranjat de faptul că ministrul Energiei,  Anton Anton (ALDE) nu a avizat proiectul de înființare a Fondului Suveran De Investiții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.