Zilele acestea a avut loc un nou termen în procesul dintre CSA Steaua și FCSB pentru palmaresul din perioada 1947-2003.

Cunoscutul ofițerFlorin Talpan, juristul CSA Steaua (apropo, este consilierul juridic al clublui și nu ”avocat”, cum apare adesea), a cerut ca toate documentele depuse de FCSB să fie prezentate, atenție, în original, în condițiile în care și astăzi avocații clubului condus de Gigi Becali au venit doar cu diferite copii conforme cu originalul. Juristul CSA Steaua a acuzat că, în mai multe rânduri, documentele aduse de FCSB în alte dosare au fost „înscrisuri false”, dar până acum nu a fost ascultat.

Instanța a aprobat cererea lui Florin Talpan și a cerut avocatului FCSB să aducă documentele în original la noul termen, pe 11 decembrie. Dacă nu reușesc să aducă orginalele, oficialii FCSB vor trebui să motiveze absența acestora, lucru care, în mod vădit, nu i-a bucurat deloc. Dimpotrivă.

Ne întrebăm oare de ce Ministerul Apărării Naționale nu vede aceste lucruri, realizate tocmai de unul dintre cei maiconstanți și devotați oameni ai săi, pe care – același minister – se încăpățânează mai degrabă în a-i pune bețe în roate decât în a-l ajuta. Face cumva ministerul alte jocuri? Iată o întrebare cât se poate de legitimă, la care, desigur, în arhicunoscutul stil românesc, nu se va grăbi nimeni să răspundă. Până când, vorba aceea, apar alte probleme…

Numai că aici nu-i chiar atât de simplu.

Revenind, ă mai notăm că, de asemenea, instanța a cerut CSA Steaua să prezinte, tot pe 11 decembrie, statutul din 1998, prin care Steaua București ar fi preluat activitatea vechii echipe din Ghencea. Florin Talpan spune că acea asociație ar fi aparținut chiar de MApN. (foto GSP)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 1 =