Ministrul Finanțelor, luat la întrebări de Antena 3 pe tema sediului Grivco, scos la vânzare de ANAF, a spus:

”Vă asigur că nu se va întâmpla ce s-a întâmplat în 2015, că de-aia sunt ministru, să se respecte drepturile fiecăruia”.

Situație tensionată luni, în studioul Antena 3, când realizatoarea Alesandra Stoicescu i-a cerut pe un ton imperativ ministrului Finanțelor, Eugen Teodorovici, să rezolve situația în dosarul în care ANAF a scos la licitație clădirea Grivco, confiscată de stat în contul prejudiciului din dosarul de corupție al lui Dan Voiculescu.

Teodorovici i-a spus realizatoarei de la trustul fondat de Voiculescu că a cerut ANAF să-i prezinte de urgență situația și a promis că ” nu se va întâmpla ce s-a întâmplat în 2015, că de-aia sunt ministru, să se respecte drepturile fiecăruia”.

Mai mult, Teodorovici a criticat ANAF, spunând că ”este o dovadă că atunci când ANAF face acțiuni de capul lui, după aia trebuie să dam explicații… Statul a pierdut chiria (de la sediul Grivco – n.red.) și a plătit 3 ani costuri de pază. Am cerut o analiză detaliată azi a ANAF, să vedem exact argumentele, de ce nu au lăsat chiriașul să platească chirie, cum justifică costurile de lipsă a chiriei, de pază. ANAF văd că se ocupă de nunți, botezuri”.

Mai mult, Teodorovici l-a amenințat pe fostul șef al Fiscului, Gelu Diaconu, în mandatul căruia ANAF a evacuat firmele lui Voiculescu din clădirile scoase la vânzare: ”Poate îi imputăm fostului șef al ANAF faptul că Antena 3 nu a plătit chirie până azi, cu toate că putea plati chirie”.

Intervenția telefonică a ministrului Finanțelor s-a încheiat cu promisiunea realizatoarei: ”Mâine vă iau din nou în direct, să vedem domnii de la ANAF ce au făcut”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.