Caută
Close this search box.

VIDEO. De necrezut: cum merg ”bătrânele” Dacii cu 160 km/h și depășesc tot

Incredibil. Puteți vedea în fișierul video de mai  jos cum o Dacie zboară pur și simplu cu 160 km/oră. Degeaba o numesc unii ”bătrâna Dacie”, pentru că unele dintre Dacii au fost conservate atât de bine, încât acum merg mai ceva ca săgețile, pe lângă alte autoturisme cu pretenții incomparabil mai mari. Dovada o face și un video în care un bărbat dintr-un Volkswagen Passat filmează un astfel de model care accelerează cu 160 de kilometri la oră! 

https://youtu.be/3odPUybSTbc

Ce ar putea ascunde sub capotă o Dacia care reușește să atingă viteza de 160 de kilometri la oră? Nu știm, posibil să fie ceva. Așa cum nu știe nici cel care a filmat un astfel de moment, intrigat de puterea cu care accelerează pe lângă alte mașini, teoretic mai puternice.

Sunt în drum spre Bacău și nu m-am putut abține. Eh, cam cum e să fii executat de o Dacie cu 120 la oră? Deci prea tare. Nu m-am putut abține, trebuia filmată. Ia uite, și accelerează, frate. Uite cât antenoiul are pe mașină. Eu am 140… și Dăcioara merge. Trebuie să mă țin oleacă de el, chiar sun curios. Deci aproape 160.. chiar 160, nu aproape, și Dăcioara merge. Are și stopuri pe frână! Foarte tare”, relatează pe înregistrare șoferul fascinat de incredibila mașină din fața lui…

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri