Solistul trupei Viţa de Vie, Adrian Despot, avertizează că furia iscată în rândul românilor de modul abuziv în care guvernează PSD riscă să degenereze într-o explozie.

„Din 90 până acum doi ani, se făcea muzică pe bani publici, fără niciun fel de problemă sau fără tras de mânecă din zonă publică. Din cauza faptului că internetul e inflamat la tot ce ţine de politică şi că românii au ajuns să facă politică 24 de ore, 7 zile pe săptămână, ceea ce nu e sănătos, cu riscul de a părea că am ceva cu instituţiile media care doar cu asta se ocupă, mi-ar plăcea să existe astfel de posturi media care să facă lucrul ăsta despre muzică.

Stăm pe un butoi de pulbere, îmi e teamă că lucrurile o să explodeze, pentru că toată lumea face politică non-stop, încep să distorsioneze realitatea”, a declarat Despot.

El a menţionat că evită să participe la chermezele organizate de primari din bani publici pentru a câştiga capital electoral.

„Există artişti care nu au o problemă să facă hora cu primarul pe scenă. Sunt genul de artişti cărora li se pune o sumă de bani pe masă şi ei iau. Cea mai importantă lecţie de viaţă pe care am învăţat-o eu e să înveţi să laşi banii pe masă: Nu îmi trebuie, nu fac lucrul ăsta”, a mai spus Despot.

Recent, Dan Bittman de la Holograf l-a lăudat fără perdea pe primarul PSD al sectorului 5, Daniel Florea, în schimbul a 11.000 de euro.

153 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here