Caută
Close this search box.

Adrian Despot: “Stăm pe un butoi cu pulbere. Îmi e teamă că lucrurile au să explodeze!”

adrian despot

Solistul trupei Viţa de Vie, Adrian Despot, avertizează că furia iscată în rândul românilor de modul abuziv în care guvernează PSD riscă să degenereze într-o explozie.

„Din 90 până acum doi ani, se făcea muzică pe bani publici, fără niciun fel de problemă sau fără tras de mânecă din zonă publică. Din cauza faptului că internetul e inflamat la tot ce ţine de politică şi că românii au ajuns să facă politică 24 de ore, 7 zile pe săptămână, ceea ce nu e sănătos, cu riscul de a părea că am ceva cu instituţiile media care doar cu asta se ocupă, mi-ar plăcea să existe astfel de posturi media care să facă lucrul ăsta despre muzică.

Stăm pe un butoi de pulbere, îmi e teamă că lucrurile o să explodeze, pentru că toată lumea face politică non-stop, încep să distorsioneze realitatea”, a declarat Despot.

El a menţionat că evită să participe la chermezele organizate de primari din bani publici pentru a câştiga capital electoral.

„Există artişti care nu au o problemă să facă hora cu primarul pe scenă. Sunt genul de artişti cărora li se pune o sumă de bani pe masă şi ei iau. Cea mai importantă lecţie de viaţă pe care am învăţat-o eu e să înveţi să laşi banii pe masă: Nu îmi trebuie, nu fac lucrul ăsta”, a mai spus Despot.

Recent, Dan Bittman de la Holograf l-a lăudat fără perdea pe primarul PSD al sectorului 5, Daniel Florea, în schimbul a 11.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri