Caută
Close this search box.

Cea mai dură lovitură pentru Victoria Beckham

Meghan Markle a fost numită cel mai bine îmbrăcată femeie din anul 2018, iar acest titlu i-a adus o mulțime de admiratoare. Mule doamne și domnișoare vor să arate ca ea, dar, cu toate acestea, Ducesa se remarcă mereu prin unicitate și un stil vestimentar extrem de elegant.

Meghan Markle și Prințul Harry sunt extrem de eleganți în fiecare aparție pe care o au și, pe deasupra, sunt buni prieteni cu David și Victoria Beckham, alte două repere în modă. Cu toate acestea, Ducesa de Sussex nu-i va îmbrăca rochiile celebrei vedete Victoria Beckham dintr-un motiv foarte întemeiat.

Într-un interviu pentru revista Glamour, Ducesa de Sussex a vorbit despre stilul ei personal, dar și despre ce poate sau nu poate purta. „Acum, ceea ce încep să învăț este faptul că, desi lucrurile arată extraordinar pe umeraș, nu înseamnă că arată extraordinar pe mine. De exemplu, iubesc rochiile Victoriei Beckham, dar nu am trunchiul acela lung care să se potrivească acestei siluete”, a explicat Meghan Markle, care, se pare, va trebui să se limiteze doar la puloverele Victoriei Beckham., pe care le poartă ori de câte ori are ocazia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri