Caută
Close this search box.

Clever Taxi, Taxify, Star Taxi şi Uber jubilează la decizia Curţii de Apel Bucureşti

star taxi

Firmele Clever Taxi, Taxify, Star Taxi şi Uber, afectate de o hiotărâre a CGMB, se bucură de decizia luată de Curtea de Apel Bucureşti.

Curtea de Apel București a suspendat hotărârea Consiliului General al Municipiului București adoptată în decembrie anul trecut prin care se stabilea că pot asigura transport în regim taxi doar transportatorii cu servicii de dispecerat.

Decizia instanței a fost dată după ce compania Star Taxi a cerut anularea acestei hotărâri. „Dispune suspendarea HCGMB nr. 626/19.12.2017 până la pronunțarea instanței de fond asupra acțiunii de fond asupra acțiunii în anulare.

Cu majoritate de voturi, obligă intimații pârâți, Municipiul București și CGMB să achite recurentei reclamante suma de 10.000 de lei cu titlu de cheltuieli de judecată în primă instanță și recurs, reduse de instanță”, se arată în hotârârea de joi a instanței, decizia fiind definitivă. Hotărârea CGMB rămâne supendată până la finalizarea procesului pe fond.

Compania care operează aplicația Star Taxi a acționat în judecată Primăria Capitalei și Consiliul General și a cerut anularea aceste hotârâri, aminteşte Profit.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri