Caută
Close this search box.

Cosmin Gușă, aroganță sau adevăr: ”Eu l-am inventat pe Rareș Bogdan”

rareş bogdan

Conflictul dintre Cosmin Gușă, patronul Realitatea TV și jurnalistul Rareș Bogdan pare departe de final. ”Eu l-am inventat pe Rareș Bogdan ca moderator”, este afirmația lui Gușă.

Joi, patronul trustului i-a transmis lui Rareş Bogdan printr-un SMS că va fi suspendat de pe post, iar realizatorul a declarat că dacă nu-i va fi permis accesul în platou, va considera că a încheiat colaborarea cu televiziunea, deşi a menţionat în repetate rânduri că nu-şi doreşte acest lucru.

„Eu am inventat brandul «Jocuri de putere». Ca şi pe Rareş moderatorul“, a declarat Cozmin Guşă după ce Rareş Bogdan a declarat public că numele emisiunii nu aparţine postului şi a atras atenţia conducerii să nu folosească brandul fără consimţământul său. Amintim că realizatorul „Jocuri de putere“ a fost scos temporar de pe post după ce i-a cerut demisia în direct directorului televiziunii, Edward Pastia.

Patronul Realitatea TV a intrat în direct în ediţia „Jocuri de putere“ de miercuri seară, în care Rareş Bogdan a fost înlocuit de Claudiu Popa, şi a oferit unele clarificări.    „Sigur că «Jocuri de putere» este şi a lui Rareş, dar este emisiunea Realităţii, e marcă înregistrată, dar mai important decât atât, este marca noastră colectivă. Nu este o chestie individualistă. Emisiunile tuturor moderatorilor au audienţă pentru că echipe întregi lucrează pentru ei“, a declarat Guşă.  Patronul postului a subliniat şi faptul că Rareş Bogdan nu va intra pe post până când nu admite că a greşit şi prezintă scuze publice pentru scandalul pe care l-a iscat şi de pe urma căruia are de suferit imaginea televiziunii.

La rândul lui, Rareş Bogdan a transmis un mesaj pe Facebook după ce emisiunea a fost difuzată fără el în prim-plan: „Am sperat până în ultima clipă că le va veni mintea la cap celor din conducerea Realitatea Tv şi nu vor da satisfacţie unora şi altora, ei au preferat să mă oprească să îmi fac emisiunea pentru dumneavoastră. Păcat. Sunt unii care le vor trimite mesaje de mulţumire. Aceia nu sunteţi însă dumneavoastră. Au fost aproape 7 ani grei, dar frumoşi. Ne revedem curând“.

Citește și: Președintele Klaus Iohannis, tranșant: Nu mă tem de o eventuală suspendare

Amintim că pe 20 noiembrie realizatorul „Jocuri de putere“ a cerut în direct demisia directorului staţiei, Edward Pastia, şi a ameninţat cu propria demisie dacă nu le este permis accesul în platou jurnaliştilor Oana Stănciulescu şi Oreste Teodorescu, pe care conducerea editorială nu-i mai vrea pe post momentan. Ulterior, Cozmin Guşă a explicat că a fost de acord cu decizia de a nu mai fi invitaţi cei doi jurnalişti deoarece s-ar fi folosit de brandul Realitatea în interes personal.

Un răspuns

  1. Se cunosc,cei 2, de cca.20 de ani.Rares este inteligent .Cum nu si-a dat seama ce caracter parsiv are Gusa/S-a aciuat pe langa Nastase si l-a tradat.Apoi pe langa Basescu si l-a tradat si pe el.In plus,ii tot „mananca” pe unde este primit cat si la Realitatea Tv.El a mai facut un partid,PIN cu L.Sandru si A.Pavelescu de care s-a ales praful.Acum,pentru a castiga si putere politica vrea sa-si faca un partid politic,Realitatea.prosti trebuie sa fie unii sa se inscrie in el!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri