Caută
Close this search box.

Cristoiu și Pieleanu, 18.000 de euro de la TVR ca să-i ţină isonul lui Dragnea

cristoiu

Cristoiu şi Pieleanu, invitaţi de lux. Deputatul USR Iulian Bulai a postat pe contul său de Facebook o listă cu sumele încasate în ultimele luni, de la TVR, de invitații permanenți ai lui Ionuț Cristache. Onorariile variază între 5.000 și 15.000 de euro.

„Ieri, șefa TVR, Doina Gradea, nu a venit la audierea în Comisia de cultură. Din martie până în prezent am depus 5 solicitări de prezență la audieri în Parlament pentru a da socoteală despre intervențiile de intimidare din TVR, inclusiv împotriva propriei Comisii de Etică, despre lipsa de transparență a instituției și despre managementul defectuos practicat de la nivelul cabinetului Președintelui Director General. Doina Gradea trebuie să răspundă în fața Parlamentului pentru ceea ce se întâmplă la Televiziune, nu poate fugi la infinit”, a scris Iulian Bulai.

Deputatul USR a afirmat că o va chema pe Doina Gradea la Comisie, până când va veni să ofere explicații, deoarece are obligația să răspundă de ce sunt prezentați ca fiind analiști independenți „niște lăudători de casă ai PSD-ALDE pe care îi plătim noi cu bani grei în fiecare seară”.

Declarația deputatului vine în contextul în care azi, Libertatea a publicat faptul că Ionuț Cristache, moderatorul emisiunii România 9, încasează câte 5600 de euro pe lună de la TVR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri