Caută
Close this search box.

FBI pe urmele Grupării Dragnea în America Centrală şi în America de Sud

dragnea

FBI investighează sume uriașe de bani depuse de Gruparea Dragnea în bănci din America de Sud și Centrală! Sumele depuse în băncidepășesc, în cazul Grupării Dragnea, 50 de milioane de dolari.

Departamentul de Stat a transmis avertismente discrete către toți oficialii americani care sosesc la București să evite, în măsura circumstanțelor, discuții tete-a-tete cu liderul PSD, sau discuții informale.

Investigațiile FBI au la bază o plată suspectă către o firmă de lobby din SUA efectuată în numele lui Dragnea și PSD de către o entitate care pare a nu avea nici o legătură directă cu partidul de guvernământ și cu liderul acestuia.

Sursa noastră spune că în anchetă apare și numele afaceristului decedat în avion, în drum spre Costa Rica, Costel Comana, fost coleg al lui Dragnea și partener de afaceri imobiliare mai mult decât suspecte. Fiica lui Comana a vândut cu o grabă suspectă toate imobilele și terenurile achiziționate de tatăl său, de la Dragnea.

Informațiile apărute pe piața din România, conform cărora agenți FBI le-ar fi interogat pe Udrea și Bica în Costa Rica, nu ar fi false. Se pare că cele două s-au folosit de aceeași rețea ca și Gruparea Dragnea pentru a transfera sume uriașe de bani în bănci din America de Sud și Centrală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri