Caută
Close this search box.

FOTO. Uriașul samurai și drumul său fără întoarcere către Tokyo

Unul din fromidabilii noștri ”Samurai 2020” împlinește azi 22 de ani. Și este deja plin de medalii. Dar ce vor mai veni de-acum înainte ! Pentru că evoluția sa duce direct către o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo, nu mai există întoarcere din drum sau renunțare la marile proiecte, perfect realizabile. Un singur drum, un singur scop: medalia olimpică la Tokyo !
SERGIU VASILE BEJAN s-a născut pe 18 noiembrie 1996, la Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava. În prezent este component al Secției de canotaj de la CS Dinamo București, iar în noiembrie 2017 a fost inclus în „Samurai 2020”, programul de asistență specială a sportivilor cu potențial de a obține medalii la cea de a XXXII-a editei de vară a Jocurilor Olimpice de la Tokyo – 2020.

Dar până acolo putem vorbi de o adevărată tolbă de medalii strânse de-a lungul anilor de Sergiu Vasile Bejan, o adevărată forță a naturii (1,90 m, 87 kg) dar și un sportiv dotat cu o integențe și finețe spirituală remarcabile. Așadar, în 2014 a cucerit aurul la CE juniori și argintul la CM juniori, ambele la patru rame (4-). În 2017 a câștigat aurul la CE tineret, tot la patru rame (4-).
Tot în 2017, dar la opt plus unu (8+), a obținut: locul 4 la Cupa Mondială 3, locul 6 la CE seniori, locul 5 la CM seniori.

În 2018 a urmat o altă serie de medalii și clasări deosebite, toate realizate cu barca de opt plus unu (8+) a României, astfel.: medalia de bronz la Cupa Mondială 1 de la Belgrad, medalia de bronz la CE seniori, locul 6 la CM seniori și medalia de bronz la CM tineret.

Felicitări .și mult succes mai departe ! La mulți ani senini, Sergiu Vasile Bejan !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri