Ilan Laufer, a cărui numire în funcția de ministru al Dezvoltării a fost respinsă de președinte, face acuzați uluitoare la adresa lui Klaus Iohannis.

Îl acuză pe preşedinte de un nou act de antisemitism.

„Refuzul președintelui Iohannis în ceea ce mă privește este un nou act de antisemitism. Vreau să atrag atenția asupra fenomenului neîncetat de antisemitism pe care l-a demonstrat, în ultimul an, președintele Iohannis”, a declarat, marți seară, Ilan Laufer.

„Domnul Iohannis a avut mai multe ieșiri împotriva evreilor și declarații antisemite, a refuzat și a blocat numirea unui ambasador în Israel, dorind, pe această cale, să saboteze relația dintre România și Israel.

Vă pot spune că a contribuit inclusiv la sabotarea ședinței de guvern comune care trebuia să aibă loc între guvernul israelian și guvernul român.”

Ilan Laufer a mai susținut că, la comanda președintelui Iohannis, i s-ar pregăti un dosar penal și a adus și în discuție opoziția șefului statului în privința mutării Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim, potrivit digi24. „Domnul președinte Iohannis i-a promis doamnei Angela Merkel că va face tot posibilul să blocheze mutarea ambasadei, proces inițiat de domnul președinte Liviu Dragnea.

Laufer: Ceaușescu a vândut evrei, azi am certitudinea că și președintele Iohannis a vândut un evreu român

Klaus Iohannis întărește convingerile că dorește legături doar cu Berlinul și blocarea relațiilor cu Israelul și Statele Unite. Aceste atacuri antisemite la adresa mea sunt cu atât mai dureroase, cu cât din familia mea au decedat 52 de persoane în perioada Holocaustului, în România.

Klaus Iohannis e etnic german și are o legătură dubioasă cu Forumul Democrat, moștenitoarea organizației naziste (…) Nicolae Ceaușescu a vândut evrei, azi am certitudinea că și președintele Iohannis a vândut un evreu român”, a adăugat Laufer, ameninţând că va face o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) împotriva preşedintelui Klaus Iohannis.

FOTO: Dubai Visit Dubai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 5 =