Caută
Close this search box.

Ilan Laufer și-a publicat certificatul de naștere: La nivel personal, am dreptul să fiu subiectiv atunci când mă simt discriminat

Ilan-Laufer

Ilan Laufer și-a publicat certificatul de naștere, încercând să spulbere controversa că a apărut pe lume în Israel sau la Polizu.

În documentul publicat pe Facebook, la locul nașterii este menționat București, sectorul 1. Seria și numărul certificatului de naștere, precum și CNP-ul, sunt blurate. De asemenea, este ascunsă data eliberării certificatului.

Pe de altă parte, pe certificatul de naştere nu scrie „Republica Socialistă România”, așa cum ar fi fost cazul în 1983, ci „România”, așa cum scrie pe certificatele eliberate după 1990, observă digi24.

„Având în vedere acuzațiile eronate referitoare la faptul că nu am fost născut în România, țin să precizez următoarele: sunt născut în Romania, sunt român și simt românește.

Fac parte dintr-o etnie cu o profundă conștientizare și încărcătură istorică, evreii fiind un popor care a fost sensibilizat de-a lungul timpului din cauza suferințelor îndurate.

Înțeleg și respect regulile statutare ale organizaţiilor evreieşti şi îmi aleg astăzi cuvintele cu prudenţă.

Totodată, din cauza nejustificării refuzului – conform Constitutiei, a domnului Presedinte, de a fi parte din Guvernul Romaniei, am avut o reacție la cald, bazată pe o puternică încărcătură emoțională.

CNCD: Ce trebuie să facă Iohannis după acuzaţiile de antisemitism ale lui Laufer

Nu mi-am dorit și nu îmi doresc să amestec trăirile personale în viața politică.

Consider că, la nivel personal, am dreptul să fiu subiectiv, atunci când mă simt discriminat.

Rămân implicat în proiectele menite să încurajeze dezvoltarea antreprenorilor și a companiilor cu capital românesc, inclusiv internaționalizarea acestora, atât în Europa, cât și în Statele Unite ale Americii”, a scris Ilan Laufer pe contul său de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri