Caută
Close this search box.

Ludovic Orban: Dacian Cioloș nu are nici o relevanță în ce privește bătălia politică

Ludovic Orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, a negat importanța lui Dacian Cioloș în contextul politic actual, liberalul susținând că Cioloș își dă cu părerea pe chestiuni pe care le vede de la televizor, fără să se implice direct în lupta împotriva coaliției PSD-ALDE.

”Este ciudat că, de o bună bucată de vreme, a atacat și PNL, și USR. A atacat și USR când a zis că e partid de nișă. Adică el n-are partid… Îmi place, face aprecieri.

E mai greu să intri în teren să joci fotbal 90 de minute să faci performanță. Așa, când stai la televizor să mănânci popcorn, e ușor să-ți dai cu părerea, să dai sfaturi”, a declarat Ludovic Orban.

Președintele este nemulțumit nu doar de faptul că Cioloș nu reușește să fie un actor politic relevant, ci și de atacurile la care acesta ar fi supus partidele de opoziție.

”El nu contează în ecuația asta (…) Acum nu are nici o relevanță în ce privește bătălia politică. Atât că, din când în când, mai face câte o postare care e mai mult sau mai puțin preluată. Văd că, atunci când atacă USR sau PNL, postările sunt luate în serios și, într-adevăr, pune serioase semne de întrebare în ce măsură înțelege că adversarul nostru este actuala coaliție guvernamentală”, a afirmat Orban.

Liberalul a precizat că nu a mai vorbit cu fostul prim-ministru din cauza criticilor la care a supus PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri