Caută
Close this search box.

Moise Guran spune de ce a gafat Orlando Teodorovici intenţionat

moise guran

Este atât de contrariant ceea ce a spus ministrul Eugen Teodorovici, încât te duce cu gândul că și-a calculat această declarație pentru a fi pretextul perfect ca să iasă din guvern, într-un moment în care datele economiei nu arată deloc bine, sugerează jurnaliștii Cătălin Striblea și Moise Guran.

Declarația controversată a ministrului de finanțe, Eugen Teodorovici, care a spus marți că le-a propus colegilor săi din UE să fie limitat la cinci ani dreptul la muncă al cetățenilor europeni într-o țară UE, a fost dezbătută la „Jurnalul de seară” de pe Digi24 de jurnaliștii Cătălin Striblea, Moise Guran și Claudiu Pândaru.

Moise Guran și-a adus aminte de o declarație la fel de controversată făcută de fostul ministru al Transporturilor, Ioan Rus, în urma căreia și-a dat demisia.

Teoria sa este că a fost un gest intenționat al ministrului, care voia să scape de presiunea de a semna un contract dubios pentru autostrada Comarnic-Brașov.

Cam așa crede Moise Guran că ar sta lucrurile și acum. Dacă nu, miniștrilor ar trebui să li se facă un control antidoping, spune jurnalistul, care se întreabă dacă nu cumva demersul lui Teodorovici nu se încadrează la fapte penale.

Cătălin Striblea: „Nu știu care e gândirea dlui Teodorovici, poate se teme că România rămâne o țară goală și i s-a zis de la partid: Bă, nu mai avem proști pe care să-i păcălim. Nu mă puneți să caut o explicație logică.

Mă gândesc mai curând că e o fumigenă, da, că e o prostie, și prea au venit coordonate, deci ăștia s-au pus cu ceva cap la cap, și el, și dna Pintea și cred că și dna Andronescu mai are ceva asemănător, și au ieșit toți odată să spună o prostie. Dar de ce să spui o prostie atât de mare? Pentru declarația asta dl. Teodorovici poate să-și dea demisia”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri