Caută
Close this search box.

UPDATE Rareş Bogdan pentru MagnaNews: „Mă consider încă jurnalist la Realitatea TV”. Cozmin Guşă i-a interzis să apară pe post

UPDATE: Rareş Bogdan nu a fost lăsat să-şi facă emisiunea miercuri şi joi. Într-o postare pe Facebook, realizatorul „Jocuri de putere” a relatat că a avut un schimb de mesaje cu Cozmin Guşă, în care patronul Realitatea TV i-a transmis că astăzi şi mâine nu va apărea pe post.

” I-am cerut respectuos să se gândească de două ori, pentru că acest lucru va aduce deservicii postului de televiziune și va fi un afront la adresa telespectatorilor și ascultătorilor săi. Plus un afront direct la adresa mea, care am contribuit masiv, alături de invitații mei și echipa Jocuri de Putere, ca Realitatea TV și mai ales emisiunea-fanion de la ora 21.00 să ajungă în topul talk-show-urilor din România.

I-am explicat scurt și concis: dacă nu mi se permite accesul pe post la ora 21.00 voi considera că Realitatea TV a decis despărțirea de mine și echipa mea.

Încă ceva: numele „JOCURI DE PUTERE” nu aparține Realității TV, ci mie. Le atrag atenția să nu folosească acest brand fără consimțământul meu. Eu încă sper că bunul Dumnezeu le va da gândul cel bun și îmi vor permite să realizez emisiunea la acest post, cu invitații pe care îi consider eu relevanți și care sunt iubiți de publicul „Jocuri de Putere””, a scris Rareş Bogdan pe contul său de Facebook.

(Ştirea iniţială)

Rareş Bogdan ne-a declarat că este în continuare realizatorul emisiunii „Jocuri de putere” de la Realitatea TV.

„Mă consider în continuare jurnalist la Realitatea TV”, a declarat Rareş Bogdan pentru magnanews.ro.

Bogdan nu a confirmat negocierile cu Digi24:

„Nu este o informaţie reală. Nu am negociat cu Digi24 şi nu negociez cu nimeni”, ne-a spus realizatorul emisiunii „Jocuri de putere”.

Reamintim că în emisiunea de marţi seara, Rareş Bogdan a anunţat că părăseşte postul TV dacă Oreste şi Oana Stănciulescu nu vor fi primiți în platoul emisiunii şi dacă Edward Pastia, directorul Realitatea TV, nu va fi concediat:

„Fac un anunț extrem de important, pentru că s-au întâmplat lucruri importante în ultimele trei zile: în cazul în care Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu nu vor fi primiți în platoul Jocuri de Putere, iar directorul postului Realitatea TV, Edward Pastia, nu va fi concediat, activitatea mea la Realitatea TV se încheie.

Iubesc postul Realitatea TV și vreau să lucrez aici. Pleacă Pastia și se întorc Oreste și Oana Stănciulescu, oameni stindard al luptei împotriva ciumei roșii. Dacă nu, vor rămâne cu domnul Pastia, iar eu mă voi duce în afara Realității TV.

Nu știu unde, nu m-am gândit vreodată că voi fi nevoit să vorbesc despre asta. Repet, nu am nimic să reproșez domnului Cozmin Gușă sau domnului Maricel Păcuraru. Am avut libertate totală de acțiune de expresie.

Sper să pot continua la Realitatea Tv pentru a face o emisiune liberă în sprijinul cititorilor mei. Condițiile mele pentru a continua la acest post de televiziune, care în acest moment nu știe ce vrea, sunt simple”, a spus Rareș Bogdan.

Tot marţi seara, coincidenţă sau nu, Denise Rifai a anunţat că intră în concediu. Aşa, în mijlocul săptămânii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri