Scandal în familia regală a Marii Britanii. Prinţii William şi Harry, altădată de nedespărţit, abia dacă îşi mai vorbesc, scrie presa britanică.

Totul ar fi pornit de la faptul că Harry nu a simţit că fratele său face suficiente eforturi pentru ca Meghan, soţia lui, să se simtă binevenită în familie. Nici între soţiile lor lucrurile nu ar sta mai bine. Ba chiar s-a ajuns la lacrimi.

Jurnaliştii scriu că Meghan ar fi făcut-o să plângă pe cumnata ei cu anumite pretenţii legate de felul cum trebuie să arate rochia de domnişoară de onoare pe care prinţesa Charlotte, fiica lui Kate şi a lui William, a purtat-o la nuntă.

Dezvăluirile vin în contextul în care, în weekend, s-a anunţat că prinţul Harry şi Meghan se vor muta de la Palatul Kensinghton, unde locuiau alături de fratele său şi soţia acestuia, într-o casă de pe domeniul ce aparţine de castelul Windsor, potrivit digi24. Motivul invocat oficial – în noua casă este mai mult spaţiu pentru ducii de Sussex, care aşteaptă în primăvară primul lor copil.

189 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here