Caută
Close this search box.

Un cunoscut jurnalist revine la Realitatea, după ce a fost cercetat pentru consum de droguri

Claudiu Popa

Claudiu Popa îşi va relua emisiunea la Realitatea TV, după ce DIICOT a închis dosarul în care jurnalistul a fost acuzat de deţinere şi consum de droguri.

„Renunțarea la urmărirea penală față de suspectul Popa Claudiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere, fără drept, de droguri de risc pentru consum propriu, faptă prev. de art. 4 alin. 1 din Legea nr. 143/2000 republicată.

Clasarea cauzei sub aspectul savarșirii infracțiunii de trafic ilicit droguri de risc, prev. de art. 2 alin . l din Legea nr. I 43/2000

Sesizarea judecatorului de camera preliminară de la Tribunalu Ilfov, in vederea confirmarii renuntarii la urmarire penala dispusă prin prezenta ordonanta, sens în care, un exemplar al ordonanței, verificata potrivit art 318 alin. (10) din Codul de procedură penală, și dosarul cauzei se transmit în termen de 10 zile de la data emiterii ordonanței judecătorului de cameră preliminară de la Tribunalul Ilfov.

Se stabilesc cheltuieli judiciare în cuantum de 600 lei, în sarcina suspectului Popa Claudiu Constantin”, se arată în comunicat.

Claudiu Popa și partenera acestuia, Emma Zeicescu, au fost puși sub învinuire de DIICOT la începutul lunii octombrie.După această decizie, conducerea Realitatea TV a decis retragerea de pe post a jurnalistului până la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri