Caută
Close this search box.

Acum s-a aflat! Care a fost cauza accidentului în care a murit patronul lui Leicester

Accidentul de elicopter care a dus la moartea președintelui lui Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha, și a altor patru persoane a fost cauzat de o problemă tehnică.

Potrivit anchetatorilor, pedalele din cockpit erau deconectate de rotorul anticuplu, amplasat în coada fuselajului, mecanism prin care se controlează direcţia. De altfel, investigația legată de teribilul accident de pe 27 octombrie va continua.

Kasper Schmeichel a fost aproape de locul unde s-a prăbușit elicopterul în care se afla fostului patron al lui Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha. Daily Mail susține că portarul danez a vrut să îl salveze pe thailandez, după ce aeronava luase deja foc.

Schmeichel a fost cu greu oprit de polițiști în drumul spre elicopter, la aproape 100 de metri locul tragediei, potrivit digisport.ro. Tot ce a putut să facă acesta a fost să privească neputincios drama miliardarului care a scris istorie la Leicester.

Vichai Srivaddhanaprabha a decedat la vârsta de 60 de ani, după ce elicopterul cu care pleca la finalul meciului Leicester City – West Ham United, 1-1, s-a prăbușit în parcarea stadionului.

Alături de omul de afaceri au mai decedat Kaveporn Punpare, mâna dreaptă a acestuia, Nursara Suknamai, fostă concurentă la Miss Thailanda și membră a stafului personal al omului de afaceri, și piloţii Eric Swaffer şi Izabela Roza Lechowicz.

Thailandezul era unul dintre cei mai bogați oameni, averea sa fiind estimată de revista Forbes în 2017 la 4,9 miliarde de dolari. Vichai Srivaddhanaprabha, deținător al lanțului de magazine King Power Duty Free, a preluat-o pe Leicester City în 2010.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri