Caută
Close this search box.

Calificare spectaculoasă! România este în semifinalele Europenelor de handbal. Cristina Neagu, scoasă cu targa de pe teren

Tricolore CE handbal

România s-a calificat în semifinalele Campionatului European de handbal, după ce Olanda a învins Germania, cu scorul de 27 la 21.

Tricolorele vor juca în prima semifinală a Campionatului European de handbal din Franţa împotriva Rusiei, vineri, de la ora 18.30. Echipele care se vor lupta pentru o medalie sunt Rusia, Franța, Olanda și România.

Miercuri seară, România a pierdut la două goluri distanţă în fața Ungariei, calificarea depinzând astfel de rezultatul celei de-a doua partide din aceeași seară.

Cristina Neagu s-a accidentat și a fost scoasă cu targa de pe teren

În minutul 51, Cristina Neagu a fost faultată, la scorul de 27 – 26 pentru Ungaria. Accidentarea pare destul de gravă. Asistenții de la salvare au intrat cu targa pe teren. Cristina Neagu a fost transportată la spital.

Dezamăgirea a fost mare în rândul jucătoarelor noastre după meciul cu Ungaria.

„Noi suntem supărate pentru că nu am reușit să ne calificăm pe mâna noastră. E greu să aștepți după alții, să vezi ce vor face. A fost un meci urât din multe puncte de vedere, pe care aș vrea să putem să-l uităm cât de repede putem noi (…)

Avem o problemă, zic eu psihică, nu știu de ce nu putem să gestionăm aceste meciuri decisive pentru noi. N-a ieșit apărarea, am ratat foarte mult, am jucat foarte prost, acesta este rezultatul final (…)

Dacă luăm prima săptămână merităm (să ne calificăm n.r.), dacă o luăm pe cea de-a doua nu merităm. Așa că soarta va decide dacă merităm să fim acolo sau nu”, spunea Eliza Buceschi înaintea meciului decisiv dintre Olanda şi Ungaria, potrivit tvr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri