Caută
Close this search box.

Îl așteapă un munte de bani, dar ceva mai departe

Dacă alege să pună punct actualului contract din Turcia, ar putea deveni de departe cel mai bine plătit antrenor român al momentului. Și nu numai dn fotbal ! Jurnaliștii chinezi de la Kaixian scriu că Mircea Lucescu, chiar și la cei 73 de ani ai lui, are o ofertă foarte clară, dar nu au oferit şi numele clubului care este dispus să plătească bani grei, cu foarte multe zerouri, pentru a-şi asigura serviciile reputatului tehnician bucureștean.

E limpede că ultimele evenimente îi îndreptăţesc pe chinezi să spere. Astfel, Mircea Lucescu a respins propunerii turcilor de la Fenerbahce. Ar fi fost al treilea mare club pe care l-ar fi antrenat din acest campionat după Galatasaray și Beșiktaș. A urmat apoi varianta Dinamo, una pe care actualul selecționer al Turciei a oprit-o încă de la început,  contrazicându-l, astfel, pe Mircea Rednic. Antrenorul câinilor l-ar fi vrut alături de el într-un proiect pe termen lung în Ștefan cel Mare.  „Nu, nu cumpăr Dinamo, la vârsta mea e greu să o iau de la capăt împreună cu cineva”, a declarat însă Mircea Lucescu.

După ce a ratat prezența la Cupa Mondială din Rusia, Turcia a retrogradat şi din grupa de Liga Națiunilor, fiind limpede că Il Luce nu se poate adapta la situația tensionată de la federația turcă.. Rezultatele i-au supărat pe șefi și mai ales pe ziariști. Jurnaliștii i-au cerut în mod repetat demisia selecționerului care ar putea acum să se orienteze către fotbalul din Asia. Cosmin Olăroiu este singurul tehnician român care a rămas în prima ligă din China. I s-a propus prelungirea contractului și i s-a oferit un buget uriaș. Dan Petrescu a retrogradat cu Guizhou Zicheng și are șanse mici să mai continue și în liga a doua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri