Adrian Năstase îl critică dur pe Liviu Dragnea şi susţine că şeful PSD a introdus în partid delictul de opinie.

„O greşeală pe care o face PSD în momentul de faţă e că a introdus în funcţionarea sa delictul de opinie. Un partid mare nu poate să funcţioneze cu un singur punct de vedere”, spune Adrian Năstase în interviul pentru adevarul.ro.

„E o greşeală pe care Liviu Dragnea o face. El ar fi trebuit să ia lucrurile din scrisoare şi să le pună în discuţie. Lucrurile de acolo erau necesare pentru revigoarea partidului.(…)

Trebuia modificat programul de guvernare. Nici Vechiul Testament nu a rămas imuabil.

Venţi şi cu un mesaj pentru Europa, pentru că nu puteţi să ignoraţi complet rezoluţia de la Bruxelles. Acum, o să fie pusă rezoluţia la congelator.

Un vot în Parlament era o ocazie de a face amnistie şi graţiere în interiorul partidului. Nu poţi veni să vorbeşti despre amnistie pentru întregul popor, când nu elimini oameni în propriul partid. Trebuie făcut un efort la nivelul unui grup de înţelepţi în partid”, declară fostul premier.

Năstase se întreabă retoric cum vor strânge la prezidenţiale peste 5 milioane de voturi.

„PSD a avut un scor istoric la parlamentare, dar ca număr de voturi a avut 3,2 milioane de voturi. Pentru turul doi la prezidenţiale e nevoie de peste 5 milioane de voturi. De unde iei încă două milioane de voturi?”

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.