Caută
Close this search box.

Dosarul lui Liviu Dragnea a fost amânat pentru 14 ianuarie 2019

liviu dragnea

UPDATE Dosarul lui Dragnea a fost amânat şi se va judeca la ÎCCJ pe 14 ianuarie 2019.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie avea programat astăzi un nou termen de judecată în Dosarul DGASPC Teleorman, în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare.

Cel mai probabil, procesul se va amâna, având în vedere deciziile luate recent de Curtea Constituţională şi Curtea de Apel Bucureşti, în legătură cu tragerea la sorţi a completurilor de cinci judecători, printre care şi cel care dezbate dosarul lui Dragnea.

De altfel, săptămâna trecută, Instanţa supremă a anunţat că există un blocaj în funcţionarea completurilor de cinci judecători, care nu-şi pot desfăşura activitatea.

Majoritatea magistraţilor de la ICCJ s-a exprimat în sensul că, la şedinţele de judecată planificate pentru datele de 3 şi 10 decembrie, completurile de cinci judecători pot să acorde noi termene de judecată pentru ianuarie 2019.

Pe 21 iunie, Înalta Curte l-a condamnat pe Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare pentru săvărşirea infracţiunii de instigare la abuz în serviciu în Dosarul DGASPC Teleorman, care viza angajarea fictivă a două angajate, Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica.

Decizia nu este definitivă şi a fost atacată cu apel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri