Caută
Close this search box.

Tudor Chirilă a fost aproape singur la protest, aseară, la Piaţa Victoriei

tudor chirilă

Tudor Chirilă se afla, luni seară, pe o vreme cumplită, în Piaţa Victoriei pentru a protesta faţă de intenţiile PSD de a da ordonanţa de amnistie şi graţiere. Alături de el – foarte puţini protestatari.

„Noi suntem fraierii care nu realizăm că trăim într-o Românie extraordinară, plină de spitale, de autostrăzi, de locuri de muncă. Nu înţeleg de ce lumea este nemulţumită de acest partid care a adus României numai bine”, a spus Chirilă, ironic.

El a adăugat apoi că va continua să vină în Piaţa Victoriei chiar dacă numărul protestatarilor va continua să fie redus.

„Suntem aici ca să nu regretăm că nu am fost aici. Faptul că un număr tot mai mic de români iese în stradă, în timp ce la Budapesta sunt peste 10.000 de oameni pentru lucruri mai puţin grave, este un semnal nasol pentru noi. Suntem aici, vom veni şi mâine seară, o să petrecem un Crăciun cu speranţa că cineva ne va face cadou cândva puţină democraţie.

Sunt multe mesaje care ne spun că am venit degeaba. Am venit pentru noi, pentru dreptul nostru de a fi cetăţeni”, a adăugat Chirilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri