Caută
Close this search box.

Veste uriașă dată de Darren Cahill: „Simona nu mai are nicio problemă!”

simona halep

Darren Cahill continuă să aibă o relație strânsă cu Simona Halep, deși au încheiat, în mod oficial colaborarea. Astfel, tehnicianul australian este la curent cu nivelul de pregătire al numărului 1 WTA, dar și cu problemele de sănătate.

Darren Cahill a postat un mesaj pe Instagram în cadrul căruia a dezvăluit că Simona Halep a depășit problemele de sănătate care au făcut-o să rateze finalul sezonului 2018.

Din câte știu, Simona nu mai are nicio problemă și se antrenează la sută la sută. Însă eu nu mai sunt acolo, iar ea are oameni grozavi care se ocupă de aceste lucruri„, e mesajul transmis de Darren Cahill.

Halep s-a accidentat la spate înaintea turneului de la Wuhan, în septembrie, şi a fost diagnosticată cu hernie de disc. Românca a abandonat la Beijing în primul tur, s-a retras de la Moscova şi a zburat la Singapore cu speranţa că accidentarea îi va permite să joace totuşi la Turneul Campioanelor, dar ulterior a anunţat că se retrage din turneu.

Numărul 1 WTA a avut în 2018 cel mai bun sezon al carierei, câştigând în cele din urmă primul său titlu de Grand Slam, la Roland Garros, după încercări nereuşite tot la Paris (2014) şi la Australian Open (2018). Pe lângă titlul de la Roland Garros, românca a mai câştigat turneele de la Shenzhen şi Montreal, jucând şi finale la Australian Open, Roma şi Cincinnati.

Simona Halep a devenit lider în clasamentul WTA pentru prima oară în octombrie 2017 şi l-a petrecut aproape integral pe 2018 pe prima poziţie mondială. Halep (27 ani) încheie anul cu un bilanţ de 46 de victorii şi 11 înfrângeri şi va fi pentru al doilea an consecutiv pe primul loc la final de sezon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri