Aurelian Bădulescu e pe cale să piardă funcția de vicepremier al Capitalei. Acesta a amenințat cu dezvăluri dacă PSD îi va retrage sprijinul politic.

Organizația din București a PSD s-a reunit azi într-o ședință în care s-a decis soarta lui Aurelian Bădulescu, după ce președintele interimar a cerut retragerea sprijinului politic, astfel Aurelian Badulescu nu va mai putea deține funcția de viceprimar.

Aurelian Bădulescu a comentat decizia și spune că declarațiile împotriva lui Codrin Ștefănescu au deranjat.

„Este o chestiune care ține nu neapărat de o stare de normalitate. Ieri am discutat cu președintele interimar al organizației Municipiului București, rugându-l să-mi comunice care sunt motivele acestei solicitări. Mi–a spus foarte clar, pentru că mi-am permis să-l fac pe Codrin Ștefănescu ”trompetă”. L-am întrebat dacă el (n.r. – Codrin Ștefănescu) reprezintă PSD-ul iar el mi-a zis că după părerea lor e unul din cei mai mari lideri politici din PSD de după 2000 și trebuie respectat”, a declarat Aurelian Bădulescu la România TV.

„Lucurile mai importante o să le fac publice după data de 30”, a mai completat viceprimarul care a acuzat grupuri de interese. „Voi spune ceea ce trebuie să cunoască populația. Care sunt adevăratele motive care stau la baza acestei solictări”, a mai adăugat Bădulescu.

117 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 5 =