Caută
Close this search box.

Ce spune Olivia Newton-John după ce presa a scris că mai are doar câteva săptămâni de trăit VIDEO

Olivia Newton-John a publicat miercuri o înregistrare video pe contul ei de Facebook prin care vedeta australiană a dorit să infirme zvonurile despre moartea sa iminentă din cauza unui cancer, informează independent.co.uk.

Olivia Newton-John a dezvăluit în luna septembrie că a fost diagnosticată cu cancer pentru a treia oară în ultimele trei decenii. Mai multe companii de presă din Statele Unite au început să publice luna trecută o serie de articole potrivit cărora artista australiană ar mai avea de trăit „doar câteva săptămâni”.

Într-un mesaj video publicat pe contul său de Facebook, Olivia Newton-John a ţinut să îşi liniştească fanii, cărora le-a dezvăluit că se simte foarte bine.

FOTO: Facebook/Olivia Newton-John

„La mulţi ani, tuturor! Eu sunt Olivia Newton-John şi vreau doar să spun că zvonurile despre moartea mea au fost exagerate foarte mult, pentru a cita o frază faimoasă”, a spus vedeta australiană.

„Mă simt minunat şi vă doresc tuturor cel mai fericit şi cel mai sănătos an 2019 posibil şi vă mulţumesc tuturor pentru dragostea voastră minunată şi pentru sprijinul pe care mi-l acordaţi atât mie, cât şi pentru Olivia Newton-John Cancer Wellness Centre din Melbourne, Australia”, a adăugat actriţa, potrivit digi24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri