Noaptea de 7 spre 8 ianuarie a fost cea mai rece noapte a acestui an. De altfel, în foarte puține zone din țară temperaturie au trecut peste pragul gerului, cea mai mică temperatură înregistrându-se la Obârșia Lotrului, Vâlcea, fiind de minus 23 grade Celsius. De asemenea, frigul va fi prezent și pe parcursul zilei de marți.

La Târgul Lăpuș, în Maramureș, noaptea trecută s-au înregistrat minus 22 e grade Celsius, iar la Stâna de Vale, în Bihor, s-au raportat minus 21 de grade Celsius. Cu toate acestea, neașteptat, cea mai ridicată temperatură s-a înregistrat la Constanța, în cursul nopții de luni spre marți înregistrându-se minus 4 grade Celsius. În Capitală, termometrele au arătat minus 10 grade Celsius, spre dimineață.

Noaptea de 7 spre 8 ianuarie, cea mai rece a acestui an

De menționat este că frigul va fi prezent și pe parcursul zilei de marți, conform spuselor meteorologilor. Cât despre ninsori, și acestea vor fi prezente marți, 8 ianuarie, pe parcursul zilei. De asemenea, fenomenul își va face simțită prezența și pe timpul nopții, în special în vest, centru și nord. Ele vor continua până miercuri, vizată fiind jumătatea de vest a țării, apoi, se vor etinde treptat și în restul zonelor, excepție fiind doar partea de sud-est, acolo unde meteorologii au anunțat ploi și lapoviță.

233 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here