Caută
Close this search box.

Corina Creţu aruncă bomba: Va candida la europarlamentare din partea partidului lui Ponta

Corina Cretu

Comisarul european pentru Dezvoltare Regională, Corina Creţu, a anunţat, joi, că va candida din partea Pro România la alegerile pentru Parlamentul European care vor avea loc în data de 26 mai.

„Candidez pentru alegerile PE din partea Pro România, care are un proiect ambiţios de dezvoltare a României, cu oameni competenţi şi profesionişti.

Am fost şi rămân o social-democrată europeană convinsă şi cred că singura şansă de dezvoltare a României este în interiorul unei UE puternice şi echitabile, unde ne trebuie aliaţi şi prieteni şi cred că această tactică de atac din partea noastră ne va costa pe toţi.

Vreau să vă spun că cred că lumea cunoaşte ce am făcut, (…) tot ce am făcut a fost pentru România şi români şi îmi doresc să fac acest lucru şi în continuare. (…) Îi respect, în continuare, pe membrii PSD, dar îi rog să înţeleagă că această decizie a mea este o delimitare clară de actuala conducere a acestui partid, care, ştiţi foarte bine, în ultimii ani a minimizat munca şi eforturile noastre, a celor care am încercat să ajutăm România din afară, culminând cu atacuri şi jigniri personale la adresa mea şi a colegilor din Comisia Europeană”, a spus Corina Creţu, citată de Agerpres.

Comisarul European pentru Dezvoltare Regională a participat joi, la Cluj-Napoca, la conferinţa „Politica de coeziune socială în UE – trecut, prezent şi viitor”, un eveniment organizat de Institutul de Istorie „George Bariţiu” al Academiei Române, filiala Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri