Caută
Close this search box.

Corina Creţu: România trebuie să folosească toate oportunităţile Preşedinţiei Consiliului UE

Corina Cretu

Comisarul european Corina Creţu îndeamnă România să folosească toate oportunităţile Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, inclusiv în ceea ce priveşte politica de coeziune pentru perioada 2021-2027.

Corina Creţu precizează că atât ea, cât şi Comisia Europeană sunt gata să sprijine cu tot ce pot autorităţile române pentru a avea o Preşedinţie de succes.

„Acest mandat de şase luni are loc într-un moment plin de provocări, ceea ce reprezintă un motiv în plus pentru ca România să folosească toate oportunităţile pentru a avansa în negocierea dosarelor prioritare, inclusiv în ceea ce priveşte politica de coeziune pentru perioada 2021-2027“, a scris Corina Creţu pe contul său de Facebook.

Ea spune că, în calitate de comisar european pentru politicile regionale, se bucură de faptul că politica de coeziune reprezintă o prioritate pentru Preşedinţia română, care de altfel se va desfăşura sub motto-ul „Coeziunea, o valoare comună europeană“.

„Acest lucru demonstrează impactul clar pe care această politică a solidarităţii l-a avut în ultimii ani în România, contribuind esenţial la îmbunătăţirea vieţii românilor. Ca şi până acum, atât eu personal, cât şi Comisia Europeană, suntem gata să sprijinim cu tot ce putem autorităţile române pentru a avea o Preşedinţie de succes, care să contribuie la consolidarea proiectului european şi la creionarea unui viitor mai bun al Uniunii Europene. Mult succes!“, încheie Corina Creţu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri