Caută
Close this search box.

Ghiţă spune că a primit azil politic în Serbia şi că judecătorii s-au îngrozit că procurorii români instigau la falsificarea probelor

Sebastian Ghiţă

Sebastian Ghiţă a anunţat joi, la România TV, că a primit azil politic în Serbia, după ce au fost audiaţi mai mulţi martori, printre care Vlad şi Andreea Cosma.

„Vlad şi Andreea Cosma au fost audiaţi în Serbia. Nu aş fi obţinut acest statut de azil politic dacă judecătorii de aici nu ar fi fost convinşi de ce am păţit eu în România, când au văzut că nişte procurori au instigat la falsificarea unor documente.

E greu de înţeles pentru orice judecător cum dosarele durează câţiva ani şi nu se găseşte nici o probă directă”, a declarat Ghiţă, potrivit romaniatv.net.

„Mai mult decât atât, poliţişii şi judecătorii din Serbia au audiat direct, cu traducător în limba sârbă, aceşti martori care au spus ce s-a întâmplat în epopeea de la DNA Ploieşti şi au înţeles foarte bine. De aceea au luat această decizie.

E greu de înţeles pentru orice judecător cum dosarele durează 2, 3, 5 ani şi nu se descoperă nicio probă care să incrimineze pe nimeni şi totuşi este menţinut mandatul de arestare”, a mai spus Ghiţă.

 

Un răspuns

  1. Vai, vai ce cosmar si pentru ghita si pentru judecaorii sarbi. Aia sunt ingroziti dragii de ei, floricele de cires, de patimele lui ghita. Ce dezastru pentru Romania! Sper sa nea dea sarbii niste fonduri sau niste experti ca sa ne punem pe roate sistemul asta corupt de justitie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri