Caută
Close this search box.

Liviu Dragnea află azi rezultatele expertizei în Dosarul TelDrum

instanţă

Avocaţii lui Liviu Dragnea se vor prezenta astăzi la sediul DNA pentru a fi informaţi asupra concluziilor expertizei făcute în dosarul Tel Drum. În acest caz, politicianul este acuzat de constituirea unui grup infracţional organizat, abuz în serviciu şi fraude europene.

Preşedintele Camerei Deputaţilor este în vacanţă şi şi-a delegat atribuţiile vicepreşedintelui Camerei, Florin Iordache, pentru întreaga lună ianuarie.

Potrivit unor surse judiciare, procurorii DNA au citat pentru azi mai mulţi inculpaţi din dosarul Tel Drum pentru a le comunica rezultatul expertizei. Este un act procedural la care se poate prezenta doar avocatul ales, expertizele fiind comunicate pe un CD, potrivit procedurii.

Acuzaţii din dosar pot contesta expertizele, pot să ceară un supliment de expertiză sau pot angaja un specialist care să realizeze o expertiză parte.

Avocatul Flavia Teodosiu, care-l reprezintă pe Liviu Dragnea, a declarat că nu este obligatorie prezenţa clientului său la DNA, menţionând că nu ştie în ce fază a ajuns dosarul Tel Drum. Ea a mai spus că Liviu Dragnea nu a fost audiat niciodată în acest dosar, „întrucât nu a dorit până la această dată să dea vreo declaraţie”.

Ancheta în cazul Tel Drum este în fază avansată, potrivit surselor citate. Două decizii-cheie au venit din instanţe, privind părţi din acest caz. Pe de o parte, Înalta Curte a fost de acord cu redeschiderea unei părţi a anchetei, în timp ce Tribunalul Teleorman a respins o solicitare similară făcută de procurorii DNA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri