Caută
Close this search box.

Politică și teleportare

Va juca teleportarea un rol important în democraţia viitorului? Exerciții serioase, temeinice se fac deja în zilele noastre.

Dis de dimineaţă senatorul se scarpină energic în fund și, renunțând provizoriu la limuzina cu antemergători (ca să nu mai facă scandal nesimțita de opinie publică), se teleportează la sala de şedinţe parlamentare, unde se va discuta un proiect de lege foarte important.

Pe vremuri, oamenii simpli, needucați politic, când se pregăteau să se-apuce de-o treabă mai dificilă, se scărpinau în cap. Însă, pe măsură ce politica s-a rafinat, scărpinatul în cap s-a demodat, a devenit chiar caraghios, fiind înlocuit cu un gest mult mai elegant, mai subtil, adecvat teleportării.

Deci, o ședință importantă pentru viitorul națiunii. Colegii întrerup o secundă partida de „bâză” dintre Putere şi Opoziţie, pentru a-l huidui. În clipa aceea, senatorul îşi dă seama că e încă în pijamaua dungată, care a fost interpretată drept o aluzie la zeghea de puşcăriaş. Se scarpină iarăși în fundulețul durduliu de-atâta limuzină și se teleportează înapoi în dormitor, să-și pună costumul Armani. Citește mai departe textul integral AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri