Ministrul Economiei, Niculae Bădălău, a vorbit, marți, despre audierile din Comisia de Specialitate a Perlamentului European de la Bruxelles, dar și despre declarațiile președintelui Klaus Iohannis cu privire la situația miniștrilor. 

„Cei de la UE tratează extrem de serios această președinție a Consiliului și mi-aș fi dorit ca și cei doi colegi, ministrul Transporturilor și ministrul Dezvoltării, să fie aici. Pentru noi este un punct negativ, pentru că pentru toate statele membre, acest Consiliu al UE este extrem de important. Toți consideră neserioasă această abordare, în a veni fără doi miniștri. Este destul de jenant pentru noi să dăm răspunsul la asemenea întrebări. Reprezentăm România și avem și un rol decizional în acest moment și trebuie să îl ndeplinim cu succes”, a spus Niculae Bădălău.

Preşedintele spune că a primit a treia scrisoare în care Lia Olguţa Vasilescu şi Mircea Drăghici sunt din nou propuşi pentru portofoliile de la Dezvoltare şi Transporturi, dar va da un răspuns într-un timp rezonabil după revenirea în ţară.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here