Caută
Close this search box.

Şerban Nicolae continuă retorica xenofobă la adresa lui Klaus Iohannis

şerban nicolae

Senatorul Şerban Nicolae (PSD) a avut un discurs profund xenofob, într-o emisiune de la Antena 3. Ca să se răzbune pe Klaus Iohannis, care comparase metodele de acaparare a puterii de către PSD cu metodele folosite de nazişti în anii ’30, în acelaşi scop, Nicolae a insistat pe etnicitatea preşedintelui.

Nu doar pe originile germane ale acestuia, ci şi pe poziţia preşedintelui faţă de unele momente istorice ale României. Mai ales că „nu e clar de care parte s-ar situa” – adică de partea românilor sau a nemților?

Şerban Nicolae: „Ce să sărbătorească domnia-sa din Marea Unire din 1918? Ce să înțeleagă domnia-sa din bătăliile de la Mărăşeşti, Mărăşti şi Oituz? Ce să înțeleagă din momentul octombrie 1944 – eliberarea ultimei brazde de pământ românesc de sub cizma nazistă? Că nu e clar de care parte s-ar situa”.

Un răspuns

  1. Dar dumneavoastră ce religie aveți domnule Șerban ? Știți cum e domnule Șerban nemții sunt oameni harnici și corecți .Dumneavoastră ? Pun pariu că dacă începem să vă verificam la singe ați avea mult de dat cu subsemnatul iar xenofobia asta nu va face bine .nu mai discriminați lumea da ? Nu mai atacați lumea gratuit .eu sa fiu in locul președintelui V-as da in judecata .sincer .ce cîștigati daca discriminați lumea ? Sau cineva va plătește sa aruncați asemenea vorbe ? Sa ghicim ? Domnul Dragnea sau doamna Dancila ? Sau urla prostia in dumneavoastră ? Alina Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri