Caută
Close this search box.

Turneul de la Sydney are deja o primă ”victimă” celebră

Deşi începuse în forţă anul 2019 și noul sezon competiţional, a cincea jucătoare de tenis a lumii a surprins pe toată lumea cu decizia bruscă de a se retrage din competiţia de săptămâna viitoare, de la Sydney, acolo unde Simona Halep este principala favorita a turneului. Nipona Naomi Osaka, locul 5 WTA, a decis – în mod ciudat, pentru unii – să nu mai participe la competiţia din Australia, premergătoare primului Grand Slam al anului !

Anunţul retragerii a fost făcut de organizatori, pe contul oficial de Twitter al turneului, însă fără a se preciza motivul abandonului. “Din păcate, Naomi Osaka s-a retras de la turneu. Îi dorim toate cele bune pentru restul turneelor din Australia”au scris organizatorii turneului de la Sydney. Nipona în vârstă de 21 de ani a părăsit competiţia din Brisbane sâmbătă dimineaţa, fiind învinsă în semifinale de către ucraineanca Lesia Tsurenko, locul 27, scor 2-6, 4-6, după o oră şi 5 minute de joc.

Dacă ar fi ales să joace la turneul din Sydney, unde era favorită numărul 3, Naomi Osaka s-ar fi putut duela cu Simona Halep, locul 1, de abia în finală. Sportiva noastră va avea primul tur liber la turneul din Australia, urmând ca în turul secund să se dueleze cu învingătoarea din meciul Jelena Ostapenko – Ashleigh Barty.Dacă va ajunge în sferturile de finală, liderul mondial din WTA ar putea da peste Karolina Pliskova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri