Caută
Close this search box.

Cătălin Mitralieră Rădulescu este recompensat de Liviu Dragnea

rădulescu mitralieră

Deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, a fost ales, cu voturile PSD, ALDE, UDMR și ale minorităților, în conducerea Camerei Deputaților, în funcția de chestor.

Rădulescu s-a remarcat anul trecut prin inițierea unui val de modificări legislative în favoarea infractorilor, cele mai multe fiind adoptate de Parlament, dar declarate neconstituționale de CCR.

De asemenea, social-democratul a ajuns celebru după ce a declarat că are acasă o mitralieră AKM de la Revoluție, despre care a spus că este pregătit să o folosească din nou împotriva protestatarilor din Piața Victoriei.

Camera Deputaţilor a ales noua componenţă a Biroului permanent, pentru prima sesiune parlamentară a acestui an. S-au înregistrat 166 de voturi ‘pentru’, unul ‘împotrivă’ şi un vot a fost nul, în condițiile în care majoritatea în Camera Deputaților este de 165 de voturi, iar PSD și ALDE mai dispun de doar 161. Au votat în favoarea noii conduceri a Camerei deputații PSD, ALDE, UDMR, ai minorităților și doi de la PMP.

Înainte de exprimarea votului, PNL, USR şi PMP au anunţat că nu votează noua structură a Biroului permanent, nefiind de acord cu ponderea PSD în conducerea Camerei.

Astfel, au fost aleși vicepreşedinţi: Florin Iordache, Carmen Mihălcescu şi Eugen Nicolicea din partea PSD şi Marilen Pirtea din partea PNL.

În funcţiile de secretari ai Biroului permanent au fost aleşi: Mircea Drăghici – PSD, Cristian Buican – PNL, Silviu Dehelean – USR şi Dragoş Zisopol din partea grupului minorităţilor naţionale.

În conducerea Camerei chestori au fost aleşi: Marcel Ciolacu şi Cătălin Rădulescu din partea PSD, Seres Denes – UDMR şi Andrei Gerea – ALDE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri