Caută
Close this search box.

Cioloş: Dacă nu organizăm anticipate, riscăm în câteva luni să nu mai putem plăti pensii şi salarii

dacian cioloş

Dacian Cioloş a declarat, în timpul mitingului de protest de la Piaţa Victoriei, că trebuie organizate alegeri anticipate pentru a avea un nou guvern legitimat politic.

Cioloş a anunţat că alianţa USR-PLUS va contesta săptămâna viitoare OUG 7 la toate Curţile de apel din ţară.

„Justiţia nu poate fi acaparată politic. Toate partidele democratice ar trebui să fie în stradă, fiecare parte a societăţii trebuie să fie mobilizată acum. Când e de protestat, ne spunem ce avem de spus în stradă. Când e de votat în Parlament, partidele parlamentare votează acolo şi e foarte bine că o fac.

Magistraţii oneşti, care vor să-şi facă meseria în mod profesionist îşi spun şi ei cuvântul. Cred că e momentul în care societatea românească trebuie să se trezească, pentru că nu mai putem să ne lăsăm duşi de nas de cei care au impresia că, dacă au câştigat o dată alegerile, pot să întoarcă pe dos ţara asta.

Eu nu mai cred că această majoritate din Parlament mai are majoritate şi în societate şi e momentul să spunem foarte clar că, dacă nu organizăm alegeri anticipate, dacă nu avem un nou guvern legitimat politic, riscăm în câteva luni de zile să nu mai putem plăti pensiile şi salariile la care oamenii au dreptul”, a declarat Dacian Cioloş, în Piaţa Victoriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri