Aflat la Borșa, în Maramureș, președintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat că partidele foștilor premieri Victor Ponta și Dacian Cioloș sunt „partide de Intelligence” şi de aceea au deja în sondaje două cifre.

Întrebat, într-o conferință de presă, cum au ajuns partidele lui Victor Ponta și Dacian Cioloș să aibă deja două cifre în sondaje, deși abia s-au format, liderul UNPR a răspuns că „sunt partide de Intelligence”.

„Păi, vă spun eu cum au două cifre. Sunt partide de Intelligence. (…) Am spus de Intelligence. Eu sunt militar cu gradele la vedere, ca să fie foarte clar. Eu știu ce înseamnă munca de teren”.

„Am lucrat cu Victor Ponta, chiar i-am botezat și copilul, e un om foarte deștept, serios, a avut o guvernare bună, la care și noi am pus umărul. Cred că Victor Ponta, în primul rând, când îmi aude numele, trebuie să se ridice în picioare, fiindcă eu am fost serios, am fost de cuvânt, nu l-am trădat și poate mi-am schimbat și destinul datorită lui Victor Ponta”.

„În politică nu excludem nici o alianță. Poate fi și cu Victor Ponta”.

„Nu știu cât vom avea la alegerile europarlamentare, dar la cele locale, în 2020, UNPR va lua peste 10%, iar la cele parlamentare, tot anul viitor, va obține un scor cu două cifre, care, evident, îi va permite intrarea în Parlament”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 9 =