Caută
Close this search box.

Iordache, atac la adresa președintelui, după refuzul Olguței la Dezvoltare: Un abuz și o nerespectare a deciziilor Curții

florin iordache

Vicepreședintele Camerei Deputaților Florin Iordache cataloghează drept un ”abuz” refuzul lui Klaus Iohannis de a o numi pe Olguța Vasilescu la Ministerul Dezvoltării, iar motivația refuzului său de lipsă a experienței Olguței Vasilescu,  în domeniul dezvoltării,  ”o nerespectare a deciziilor Curții”.

Un abuz al președintelui. Recunoaștem paragraful doi că îndeplinește condițiile cerute de lege, potrivit legii 90, iar faptul că îi aduce acuzații că reputație neștirbită, moralitate, experiență în materie sunt simple povești și denotă o nerespectare a deciziilor Curții”, a declarat, joi, Iordache.

Reacția vicepreședintelui Camerei Deputaților vine după ce șeful statului, Klaus Iohannis a transmis, joi, într-o scrisoare adresată premierul Viorica Dăncilă, că respinge numirea Olguţei Vasilescu pentru Ministerul Dezvoltării, motivând că nu are pregătirea necesară. Şeful statului solicită o altă propunere pentru vicepremier şi Dezvoltare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri