Caută
Close this search box.

Maia Sandu şi Andrei Năstase sunt contrazişi de puterea de la Chişinău: Inventează că sunt intoxicaţi cu mercur ca să se victimizeze

Maia sandu andrei nastase

Liderii opoziţiei de la Chişinău, Maia Sandu şi Andrei Năstase, care s-au unit într-o alianţă electorală împotriva puterii pe care o acuză de corupţie, susţin că sunt otrăviţi cu metale grele, printre care şi cu mercur.

În spatele atacului ar fi, spun ei, oligarhul Vladimir Plahotniuc, preşedintele Partidului Democrat, considerat a fi cel care controlează din umbră totul în Republica Moldova.

Maia Sandu și Andrei Năstase, liderii opoziţiei din R. Moldova, ar fi fost otrăviți cu mercur: Guvernarea ne vrea morți

„Suntem ţinta unor atacuri mişeleşti din partea acestei guvernări care ne doreşte morţi”, acuză Andrei Năstase.

Cei de la putere neagă acuzaţiile şi spun că opozanţii lor inventează totul pentru a se victimiza.

„Sunt acuzaţii stranii, din ce în ce mai fantastice, într-o campanie electorală care depăşeşte bunul simţ”, au răspuns reprezentanţii Partidului Democrat, formaţiune aflată la guvernare.

„Maia Sandu şi Andrei Năstase au detonat o bombă mediatică. Ei au anunţat opinia publică că au fost intoxicaţi cu metale grele. În lipsa unei expertize medico legale şi în lipsa unei cereri depuse la poliţie eu pot crede și vă spun cu certitudine că deocamdată a fost intoxicată doar opinia publică”, afirmă Sergiu Mocanu, liderul Mişcării Antimafia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri