Caută
Close this search box.

Microsoft extinde serviciul de securitate politică în 12 țări europene

Microsoft Corp a declarat miercuri că va oferi serviciul său de securitate cibernetică AccountGuard pe 12 noi piețe din Europa, inclusiv Germania, Franța și Spania, pentru a elimina lacunele de securitate și pentru a proteja clienții în spațiul politic de hacking, informează Reuters.

Microsoft a detectat recent atacuri care au avut loc între septembrie și decembrie 2018 ce au vizat angajații Consiliului German pentru Relații Externe și birourile europene ale Institutului Aspen și Fondului german Marshall, a declarat compania într-un post pe blog. Atacurile, care au vizat 104 conturi ale angajaților din Belgia, Franța, Germania, Polonia, România și Serbia, tind să creadă că provin dintr-un grup numit Strontium, a adăugat compania.

Serviciul AccountGuard va fi disponibil și în Suedia, Danemarca, Olanda, Finlanda, Estonia, Letonia, Lituania, Portugalia și Slovacia.

Înaintea alegerilor europarlamentare critice din mai, oficialii germani încearcă să susțină securitatea cibernetică după ce o încălcare a datelor de către un student de 20 de ani a scos la iveală vulnerabilitatea celei mai mari economii a Europei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri