Caută
Close this search box.

Moise Guran face apel la pensionari să-i refuze pe mincinoşii din PSD care le îndatorează nepoţii

moise guran

Jurnalistul Moise Guran a sesizat procurorii asupra Legii bugetului de stat.

„Sesizez pe această cale Parchetul General de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de «prezentare cu rea-credință de date inexacte Parlamentului» prevăzută la art. 8, lit. b) din Legea 115/1999 și pedepsită cu închisoarea de la 2 la 12 ani”.

Este anunțul făcut de Moise Guran pe Facebook, susținut de un text cu detalii despre infracțiunea comisă de ministrul Finanțelor, Eugen Orlando Teodorovici.

„Minciuna excedentului de la Pensii este una penală”, scrie Guran pe moise.ro. „Ministrul de Finanțe răspândește în spațiul public o minciună care, dincolo de scopul electoralist evident, pune în pericol interesele statului român, periclitând (din nou) capacitatea acestuia de a plăti pensiile din Pilonul I. Datele din acest articol se bazează pe surse deschise și pot fi probate imediat de orice autoritate a statului român, inclusiv de autoritățile din Justiție, în măsura în care acestea vor considera că faptele descrise se încadrează în articolul de lege de mai jos”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri