Caută
Close this search box.

Senator ALDE: Nu sunt de acord cu plângerea penală împotriva oficialilor UE

timmermans

Senatorul ALDE, Ion Popa, a declarat că nu e de acord cu plângerea penală la Secția de investigare a magistraților a Adinei Florea, pe numele lui Frans Timmermans și al Verei Jourova.

„Eu dezavuez. Vă spun de la bun început: nu sunt de acord cu chestiunea. Adică, eu, unul, nu aș face,nu agreez o plângere penală”, a declarat la Digi24 senatorul ALDE, Ion Popa.

„Dar vreau să atrag atenția asupra unui limbaj dublu, în sensul că atunci când un cetățean român a făcut o plângere penală primului-ministru, aceiași care atacă acum pe cel care a făcut plângerea și pe cei care anchetează această plângere susțineau la vremea respectivă că e foarte bine că s-a făcut această plângere împotriva premierului și că organele de anchetă trebuie să se aplece serios asupra acelei plângeri”, a adăugat senatorul.

Ce i-a făcut Adina Florea lui Timmermans. Şi extratereştrii ar fi şocaţi

„Chestiunile sunt cam la fel, sunt lucruri pe care, o dată ce le faci, ele sunt permise și altora și e proverbul românesc ce ție nu-ți place altuia nu-i face”, a spus Ion Popa.

Plângerea penală a fost înregistrată la Secția privind investigarea magistraților de la București a Adinei Florea, pe numele lui Frans Timmermans și al Verei Jourova.

Comisia Europeană a reacționat arătând că oficialii europeni pot fi anchetați doar de către Curtea Europeană de Justiție a Uniunii Europene, iar autoritățile române nu au niciun fel de jurisdicție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri