Caută
Close this search box.

Vlad Alexandrescu: Citarea lui Kovesi, act de huliganism politico-judiciar

vlad alexandrescu

Senatorul USR Vlad Alexandrescu a reacționat la anunțul Laurei Codruța Kovesi că a fost citată ca suspect la Secția pentru investigarea magistraților, care, în opinia senatorului, „se dovedește o măciucă în mâinile puterii politice”.

„Așa cum am susținut de la început, Secția pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie se dovedește o măciucă în mâinile puterii politice, prin care magistrații incomozi sunt atacați, hărțuiți, blocați profesional și reduși la tăcere. Acum câteva minute, Laura Codruța Kovesi, candidatul cu prima șansă la ocuparea poziției de procuror-șef al Parchetului European, a primit o citație pentru vineri, în aceeași zi în care urma să plece la Bruxelles pentru audierea în Parlamentul European. Nu există o confirmare mai clară a intențiilor mârșave ale PSD și ALDE de a-i subordona politic pe magistrații români. Sunt convins că această acțiune va oferi un argument în plus forurilor europene pentru candidatura Laurei Codruța Kovesi”, a scris senatorul USR pe Facebook.

El afirmă că, „prin acest act de huliganism politico-judiciar, regimul Dragnea se discreditează definitiv în fața Uniunii Europene”.

Laura Codruţa Kovesi a anunţat că a fost citată la Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie, având calitatea de suspect într-un dosar în care acuzaţiile sunt de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă. Citația este exact pentru ziua când Kovesi trebuia să fie audiată în Parlamentul European pentru funcția de procuror-șef european.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri