Caută
Close this search box.

Amenințare falsă cu rachete la un hotel și la Școala Americană din București. Sute de persoane au fost evacuate

rachete Bucuresti

Amenințarea cu rachete la Hotelul Sheraton și Școala Americană din București s-a dovedit a fi falsă. Sute de persoane au fost evacuate din aceste două clădiri.

Autorul apelului a fost localizat în afara Bucureștiului. El urmează să fie identificat și adus la audieri pentru explicații.

„S-a recepționat un apel cu amenințare teroristă. Bineînțeles, conform standardelor, am anunțat autoritățile, cu care colaborăm și astăzi. Am activat procedura noastră de evacuare. În câteva minute, hotelul a fost evacuat integral”, a declarat Anita Panait, reprezentantul hotelului Sheraton.

Cum a început totul

Un apel de pe o cartelă preplătită a anunțat „un atac cu rachete” la Hotelul Sheraton și la Școala Americană. Prima clădire se află în zona Piața Romană, iar cea de-a doua în zona Pipera.

Apelantul a sunat la recepția hotelului și a vorbit despre această amenințare, iar angajații au anunțat autoritățile, potrivit digi24. Apelantul a spus că aceste două clădiri vor fi dărâmate cu rachete.

Echipaje de la SRI și Poliție au ajuns la fața locului și au început cercetările. De asemenea, sute de persoane au fost evacuate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri