Caută
Close this search box.

Augustin Lazăr participă la concursul lui Toader pentru un nou mandat la şefia Parchetului General

Augustin Lazar

Augustin Lazăr a anunțat că va candida pentru un nou mandat la funcția de procuror general în cadrul procedurii declanșate de Tudorel Toader.

Augustin Lazăr solicită CSM sesizarea CCR privind OUG 7 pe Legile Justiţiei

„Obținerea unui nou mandat ar reprezenta posibilitatea continuării proiectelor inițiate, a procesului de modernizare și consolidare instituțională a Ministerului Public în scopul continuării obținerii de rezultate pozitive în activitate, a reprezentării convingătoare a intereselor generale ale corpului social, apărării necondiționate și de calitate a ordinii de drept, a drepturilor și libertăților fundamentale ale omului.

Nu în ultimul rând, depunerea candidaturii răspunde așteptărilor colegilor procurori care consideră că în această perioadă, cu multiple provocări pentru sistemul judiciar, trebuie asigurată stabilitatea la nivelul managementului Ministerului Public în special în privința promovării valorilor europene, inclusiv prin dialog, cooperare loială și respect reciproc cu celelalte puteri ale statului”, potrivit comunicatului Ministerului Public.

Tudorel Toader a declanșat procedura de selecție pentru înlocuitorul lui Augustin Lazăr

Tudorel Toader a declanșat procedura de revocare a lui Augustin Lazăr. Funcția va deveni vacantă începând cu data de 28 aprilie 2019, când se încheie actualul mandat al lui Augustin Lazăr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri