Caută
Close this search box.

Băsescu anunță un DEZASTRU pentru partidul lui Liviu Dragnea: „PNL + PMP va însemna mai mult decât are PSD”

Basescu

Fostul preşedinte Traian Băsescu anunţă un dezastru în alegerile europarlamentare pentru PSD. Acesta susţine că PNL şi PMP vor avea un procent mai mare decât partidul lui Liviu Dragnea care astfel va pierde şi majoritatea pe care o deţine în prezent în Parlament alături de ALDE.

„Alegerile europarlamentare vor schimba raporturile de putere. Nu va mai fi un PSD cu 46%, va fi cu maxim 29, 30, 32%. PNL + PMP va insemna mai mult decat are PSD. Majoritatea actuala PSD-ALDE va pierde majoritatea, nu vor mai face 51% in Parlament. Pe fondul asta trebuie construita alianta impotriva PSD”, a declarat Traian Băsescu la TVR 1.

Fostul preşedinte a numit votul din 26 mai drept cel mai important din istoria europarlamentarelor şi a susţinut că PMP va lua 6% chiar dacă el nu se va afla pe listă.

„Sunt cele mai importante alegerile europarlamentare care au fost în România. Va fi semnalul că se termina această coaliţie. PMP zic ca are peste 6% acum, fără mine. Sper să vină şi USR în alianţă”, a adăugat Băsescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri